Ahmet Ömer Kocaşaban İlkokulu

Telefon : 0 272 502 52 05
WEB https://ahmetomerkocasabanio.meb.k12.tr
Adres : SELÇUKLU MAH. 1526 SK. NO: 24 MERKEZ / AFYONKARAHİSAR
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, bilim ve teknolojinin ışığında, dünü, bugünü ve yarını bütünleştirerek geleceğe yön veren, kültür ve sanat merkezli, öğrenci, veli ve toplum için güvenli, kaliteli, özgün, nitelikli ve türünde lider bir okul toplumu oluşturmaktır.
MİSYON : 21. yüzyılın temel becerilerine hakim, evrensel ve milli değerler ışığında her alanda üstün, nitelikli, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, değişim ve gelişime açık, sorgulayıcı, karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üretebilen hür ve demokratik düşünen adaletli davranan, kendine güvenen ve çevresine güven veren, geleceğe umutla bakabilen, analitik düşünme becerisine sahip, empati kurma gücü gelişmiş bireyler yetiştirmek için en ideal eğitim ve öğretim hizmetlerini sunmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM (TAM ÖĞRETİM)
Saatler : 08:40 - 15:05
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet